Recensie: Tuckers Fun Factory Art Gallery Puzzel

Dat puzzelen een gigantische opmars heeft gemaakt in de afgelopen twee jaar, hoef ik je vast niet te vertellen. Aan alle kanten worden er nieuwe puzzels bedacht. Tucker’s Fun Factory heeft daarbij een aantal heel toffe en verrassende puzzels in het assortiment, zoals heel kleine puzzels met heel veel stukjes, maar ook een lijn toffe kunstpuzzels, van bijvoorbeeld Van Goghs Sterrennacht, Renoirs Lunch van de Roeiers of Jeroen Bosch’ Tuin Der Lusten of Vermeers Meisje met de Parel als onderwerpen.

review Art Gallery Puzzle 2 van 2

Fancy uitvoering

Het valt meteen op dat Tucker’s Fun Factory inspeelt op het luxe gevoel. De doos ziet er al uit als een cadeautje, met een chic lint, een linnen reliëf en een uitsparing in de doos, waarachter een stukje van het resultaat te zien is. Ook de puzzel zelf ziet er geweldig uit. De stukjes voelen degelijk aan en steken solide in elkaar. Ook kun je ze makkelijk weer uit elkaar halen, voor het geval je per ongeluk een verkeerd stukje hebt gelegd. In de doos vind je bovendien een poster van het kunstwerk op A3-formaat, zodat je een indrukwekkend voorbeeld hebt om bij elkaar te sprokkelen.
Ga direct naar Tuckers Fun Factory Art Gallery Puzzel op BOL.com.


Recensie over Tuckers Fun Factory Art Gallery Puzzel

De Art Gallery Puzzle van Tucker’s Fun Factory is een echt geschenkje om te krijgen. Niet alleen is de puzzel op hoge kwaliteit gedrukt op de puzzelstukjes, ook de doos hoef je eigenlijk niet eens in te pakken wanneer je hem cadeau wilt geven – het is een pareltje om te zien! De poster is een leuke toevoeging en een makkelijk hulpmiddel voor het maken van de puzzel.

Score: 9


Informatie

Tuckers Fun Factory Art Gallery PuzzelTuckers Fun Factory
Meer weten? Tuckers Fun Factory Art Gallery Puzzel
Prijs: 19.99 euro.

Speelgoed koop je bij:

BOL.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *