OnePlus bevestigt lancering van eerste vouwbare smartphone

Wereldwijd technologiemerk OnePlus maakt bekend dat het in de tweede helft van 2023 een vouwbare smartphone zal lanceren. Dat liet het merk weten tijdens zijn “From Fast & Smooth to Beyond” paneldiscussie op Mobile World Congress.

 

“Onze eerste vouwbare telefoon zal onze kenmerkende snelle en vlotte ervaring hebben. Het moet een echte vlaggenschiptelefoon worden die omwille van zijn opvouwbare vorm niet moet inboeten op industrieel ontwerp, mechanische technologie en andere aspecten. We willen een toestel uitbrengen dat absoluut kan tippen aan de huidige top-vouwbare toestellen op de markt”

Kinder Liu, president en COO van OnePlus

Op zoek naar coole gadgets?

Vlaggenschip toestellen van topniveau

OnePlus begon zijn verhaal in 2013 en maakt sindsdien vlaggenschiptoestellen van topniveau die gebruikers laten genieten van snelle en vlotte ervaringen. Onlangs lanceerde het merk nog zijn nieuwste vlaggenschipsmartphone, de OnePlus 11 5G, die alom werd geprezen. Zo was de OnePlus 11 5G de eerste OnePlus-telefoon die een uitgebreid softwareondersteuningsbeleid toepaste met 4 jaar besturingssysteemupdates en 5 jaar beveiligingsupdates. Tijdens het “Fast & Smooth to Beyond” panel op MWC deelde OnePlus ook zijn aanpak om die ultieme en toonaangevende ervaring te blijven garanderen: krachtige hardware in combinatie met software specifiek is afgestemd om het beste uit de hardware te halen, versterkt door algoritmen op chipsetniveau. OnePlus benadrukte ook dat de voortdurende feedback van en samenwerking met zijn community, een van de grootste tech-communities ter wereld, cruciaal is voor het verbeteren van de algehele ervaring.

Daarnaast wil OnePlus in de komende 3-5 jaar ook een sterker smart-ecosysteem opbouwen om zijn kenmerkende snelle en vlotte ervaringen naar bredere categorieën door te trekken. Dat ecosysteem zal OnePlus in staat stellen om eenvoudige en probleemloze verbindingen te bieden tussen verschillende OnePlus-apparaten, zoals smartphones, tablets, wearables, tv’s en andere Internet-of-things apparaten.

Meer informatie over de vouwbare OnePlus zal in de komende maanden worden onthuld.

Op zoek naar coole gadgets?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *