Recensie: Ravensburger 3D puzzel Dodge Challenger

Eerder schreven we al over Tucker’s Fun Factory Art Gallery Puzzle, maar er is werkelijk voor ieder wat wils in de puzzelwereld. Ravensburger heeft al een tijdje een fraaie reeks 3D-puzzels op de markt, in allerlei vormen en formaten. Zoek je een stoerder model? Wat dacht je van de 3D puzzel van de Dodge Challenger Hellcat Redeye Widebody? 

Stoere auto

De Dodge Challenger Hellcat Redeye Widebody is de krachtigste muscle car ter wereld en mag eigenlijk in geen enkele mancave of jongens-slaapkamer ontbreken. De auto is tot in de puntjes nagemaakt op een 1:18 schaal. Bovendien zitten er echte wielen in de doos, zodat je Dodge Challenger 3D puzzel (als je ‘m af hebt) zelfs echt kan rijden!

Ravensburger 3D puzzel Dodge Challenger 3

Makkelijk bouwen

Dankzij de ingenieuze EasyClick-technologie kunnen de puzzelstukjes zonder lijm in elkaar worden gezet tot een model dat tot in details lijkt op het origineel. Geïllustreerde instructies en genummerde puzzelstukjes helpen bij het in elkaar zetten en zorgen voor onbeperkt puzzelplezier… hoe wel de naam Bouwpakket misschien eerder van toepassing is op deze puzzel.
Ga direct naar Ravensburger 3D puzzel Dodge Challenger op BOL.com.


Recensie over Ravensburger 3D puzzel Dodge Challenger

Wil je jouw man of zoon ook aan het puzzelen krijgen? De Ravensburger 3D puzzel van de Dodge Challenger zal zeker in de smaak vallen. Enige kritiekpuntje is de naam: het is eerder een bouwpakket met puzzelstukjes dan dat je de puzzelstukjes ook echt moet zoeken. De handleiding is glashelder, de afwerking erg goed en de draaiende wielen maken dit voertuig echt af.

Score: 8


Informatie

Ravensburger 3D puzzel Dodge ChallengerRavensburger
Prijs: 42.95 euro.

Speelgoed koop je bij:

BOL.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *