Getest: Coca Cola Creations limited edition: Rosalia

Coca Cola Creations ken je misschien niet: het is een internationaal platform waarin het populaire drankje samenwerkingen aangaat met verschillende partijen, om zo tot unieke (en tijdelijke) smaken te komen. Dit keer is het de beurt aan de Grammy-winnende zangeres Rosalía, die de inspiratie vormde tot de Coca Cola Creations: Movement.

Coca-Cola Zero Sugar Movement

Rosalía vormde inspiratie voor deze nieuwe suikervrije smaak. Movement ontstond door Rosalía’s passie voor muziek, mode en dans te combineren met haar andere passies. Die variatie merk je ook in de verschillende muziekstijlen waarin Rosalía zich beweegt, van pop tot flamenco. Rosalía liet zich op haar beurt inspireren door deze samenwerking en gebruikte die inspiratie om haar nieuwe single, genaamd ‘LLYLM’ (Lie Like You Love Me) vorm te geven. “Als jarenlange Coca-Cola fan, ben ik heel blij om een drankje te creëren dat mijn reis door muziek, mode en andere passies samenvat, samen met een nieuw liedje dat ik schreef om deze lancering te begeleiden.” Het ontwerp van de nieuwe limited-edition frisdrank geeft de persoonlijkheid van Rosalía weer met levendige kleuren en openhartige krabbels die Rosalía met de hand tekende terwijl ze voor het eerst Coca-Cola Movement proefde.

coca cola movement rosalia 1

Hoe smaakt Coca Cola: Movement?

Het is knap lastig om deze smaak te benoemen, dat is zeker. We hebben het nieuwe drankje met een paar man geproefd en de reacties liepen behoorlijk uiteen. De basis lijkt sterk te liggen bij een Cherry Coke, in de Zero Sugar variant. Het echt zoete randje van de kersensmaak ontbreekt echter, waardoor je even van je stuk wordt gebracht. Daardoor ontstaat ook een nieuwe smaak, die iedere keer wanneer je een slok neemt, lijkt te veranderen. De koppeling met bubblegum, aardbei, rozenwater en vanille zijn dus helemaal niet zo raar.

Coca Cola Movement1

Rosalía x Coca-Cola Experience

Op 25 februari opent Coca-Cola een gratis pop-up ‘Rosalía x Coca-Cola Experience’ in POING Rotterdam. De bekende vintage-arcade hall in Rotterdam wordt omgetoverd en biedt bezoekers een volledige Rosalía experience gevuld met muziek, dans, beauty en fashion. Bezoekers kunnen niet alleen de nieuwe limited-edition Coca-Cola Zero Sugar Movement proeven en haar nieuwe single luisteren, maar kunnen er ook hun nagels en make-up laten doen, nep tattoo’s laten zetten en social content maken in de Rosalía videobooth.

De exclusieve Coca-Cola Zero Sugar (250ml blik) variant is vanaf nu verkrijgbaar tot eind mei. En te koop bij de supermarkten en Kinepolis bioscopen.

Heb jij de nieuwe smaakvariant geproefd? Laat ons weten hoe jij hem vond smaken!

Op zoek naar coole items voor in de keuken?

BOL.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *