Win weekendkaarten: Heroes Made in Asia

Datum: 6-5-2023 tot en met 7-5-2023

Locatie: Evenementenhal Gorinchem
Adres: Franklinweg 2, Gorinchem (Route)

Prijs: vanaf 24 euro

Over iets meer dan twee maanden is het alweer tijd voor Heroes Made in Asia! Op 6 en 7 mei 2023 kunnen liefhebbers van Aziatische popcultuur weer hun ogen uitkijken in de Evenementenhal Gorinchem. Net als de voorgaande edities zijn er een hoop activiteiten gepland en ook de gaming toernooien maken weer hun opwachting!

Meer weten? Heroes Made in Asia


Verzwak je tegenstander, sla ze uit de arena en win de hoofdprijs

Na de successen van de vorige edities, is er ook deze keer weer een ‘Super Smash Bros. Ultimate’ 1vs1 toernooi, waar de kandidaten strijden om de felbegeerde hoofdprijs van €300,-. Ook de kandidaten die op de tweede t/m de vierde plek eindigen, vallen in de prijzen. Het toernooi begint beide dagen om 11 uur bij de stand van mCon esports. Heb jij de skills om gekroond te worden tot de Super Smash Bros. Ultimate Champion van Heroes Made in Asia?

Games koop je online bij:

BOL.com

Show je Dragon Ball FighterZ moves

Mocht je één klassieker niet genoeg vinden, waag je dan aan het ‘Dragon Ball FighterZ’ toernooi! Dit spel is ontstaan uit wat de ‘Dragon Ball’-serie al sinds 1986 zo geliefd en beroemd maakt: spectaculaire gevechten tussen almachtige strijders. Vecht jij als ‘Saiyans’ Goku of Gohan, of laat jij als één van de bad guys zoals Frieza of Cell tijdens dit 1vs1 toernooi ook voor het eerst je ‘true form’ zien en eindig je daarmee in de top 4? Dan val je in de prijzen! Het ‘Dragon Ball FighterZ’ toernooi gaat van start om 11 uur* bij de stand van mCon esports.

HMIA Bart Nijs fotografie 61

Free-to-play Area

Vind je gamen leuk, maar heb je geen behoefte aan een toernooi? Dan is de free-to-play area van Made in Asia misschien wat voor jou! In deze area kun je je uren vermaken met games als ‘Super Smash Bros. Ultimate’, ‘Dragon Ball FighterZ’, ‘Tekken’, ‘Pokémon Unite’ en ‘Mortal Kombat’. De games zijn helemaal gratis te spelen, dus kom langs, chill met je vrienden en leer nieuwe spelers kennen.

Kom je ook?

Voor deelname aan één van de toernooien is een speciaal Gaming Ticket benodigd. Tickets kosten €5,- en zijn verkrijgbaar via de website van de organisatie. Deze tickets staan los van de entreekaarten tot het evenement. Voor de snelle beslisser is er goed nieuws: op de entreetickets gelden tot 23 maart extra voordelige Early Bird tarieven vanaf €24,- voor een dag of €34,- voor het hele weekend.

Heroes made in Asia foto Bart Nijs J4A6131

Cosplay op Heroes Made in Asia

Een belangrijk element van Aziatische popcultuur is cosplay. Dit fenomeen wint al jaren aan populariteit onder fans wereldwijd en krijgt daarom een prominente plek in het drukke programma van tijdens Heroes Made in Asia. Bezoekers kunnen in een fijne omgeving in hun favoriete cosplay outfit rondlopen op het evenement, nieuwe vrienden ontmoeten bij Fan Meet Ups, hun ogen uitkijken tijdens de verschillende cosplay shows en hun favoriete bekende cosplayers ontmoeten in de Cosplay Village. Vrijgezelle cosplayers kunnen zich zelfs opgeven voor de Cosplay Datingshow.

Leer jouw favoriete cosplayers kennen in de Cosplay Village

In Cosplay Village heb je de mogelijkheid om bekende cosplayers te ontmoeten. Hier kun je ze jouw vragen stellen en met ze op de foto gaan. De eerste drie special guests zijn inmiddels aangekondigd: Multifluffyness, Satiella en Sammyscosplay zullen aanwezig zijn in de Cosplay Village. Dit is slechts het begin; er worden binnenkort nog zeven andere spraakmakende cosplayers aangekondigd op de website. Verover de harten van de jury en daarmee een flink bedrag bij de Cosplay Contest Voor de echte fanatieke cosplayers is er de Cosplay Contest, waarvoor deelnemers zich kunnen inschrijven als solo- of duo act. Bij deze wedstrijd gaat het niet alleen om hoe goed de deelnemers eruitzien als de bestaande personages, maar voeren ze ook een korte act op. De kostuums en acts worden beoordeeld door een professionele, internationale jury, bestaande uit bekende cosplayers. Deze jury zal bepalen onder welke drie acts er met de prijzenpot vandoor gaan.

cosplay heroes made in asia

Laat je van je beste kant zien en krijg een warm onthaal tijdens de Cosplay Catwalk

Als je tijdens het evenement wil cosplayen en het graag wil laten zien, maar geen behoefte hebt aan het wedstrijdelement, kun je je vanaf 17 maart opgeven voor de Cosplay Catwalk. Bij dit spektakel zijn bestaande en zelf bedachte personages toegestaan en is er, in tegenstelling tot de Cosplay Contest, geen pre-selectie. Er is slechts een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar voor de Cosplay Catwalk, dus wees er snel bij als je zeker wil zijn van een plekje. Wanneer je meedoet aan dit spektakel, verwacht dan een gigantisch applaus van alle fans wanneer je het podium betreedt.

Ontmoet jij je ware liefde tijdens Heroes Made in Asia?

Na het succes tijdens de vorige editie, is in samenwerking met Hype Creations de Cosplay Datingshow weer terug! In dit vermakelijke onderdeel kunnen vrijgezelle cosplayers als bachelor(ette) op het hoofdpodium vragen stellen aan potentiële dates. Die vragen kunnen van grappig naar serieus gaan en op basis van de antwoorden zal de bachelor(ette) hun favoriete match kiezen. Is jouw interesse gewekt en zou jij dit leuke avontuur aan willen gaan? Schrijf je dan snel in via de website.

heroes made in asia cosplay

Friendzonen is ook een optie bij de Fan Meet Ups

Wanneer je geïnteresseerd bent in een bepaald thema, merk of karakter kun je gelijkgestemden ontmoeten tijdens de Fan Meet Ups. Bij deze Fan Meet Ups kom je mensen tegen met overlappende interesses, waardoor het vanzelf al makkelijker is om gesprekken met elkaar aan te gaan en misschien wel nieuwe vrienden te maken. Er worden ook groepsfoto’s gemaakt die je daarna als herinnering aan deze leuke dag kan bewaren.

Winnen

Wil jij bij Heroes Made in Asia aanwezig zijn? Dan hebben we een geweldige winactie voor je. Wij mogen 1×2 weekendtickets verloten. Vul hieronder in naar welk onderdeel jij het meest uitkijkt. Je kunt ons winformulier invullen tot en met 29 maart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *