Mighty DOOM komt 21 maart 2023 uit

Maak kennis met de Mini Slayer: Speel als de Mini Slayer, een gloednieuw, piepklein maar krachtig personage gebaseerd op de iconische DOOM Slayer. Wanneer een mysterieuze energiegolf door een Gibbo-speelgoedfabriek raast, komt de Mini Slayer tot leven en wordt deze naar een andere dimensie gebracht. De missie? Dood elke demon die tussen jou en je gestolen konijn Daisy staat.

mighty doom

Mighty DOOM van Alpha Dog Studios is een gewelddadig schattige topdown, singletouch actieshooter met de gloednieuwe Mini Slayer die uitkomt op 21 maart 2023. Het gratis te spelen spel Mighty DOOM is nu beschikbaar voor pre-registratie. Dit spel daagt spelers uit om zich een weg te schieten door hordes schattig brute demonen, iconische levels en uitdagende bazen.

Klik hier om je te registreren voor Mighty Doom!

Iedereen die vanaf de release op 21 maart 2023 tot en met 20 april 2023 het spel speelt, ontvangt het Mini Slayer’s Pack met gratis uitrusting en exclusieve wapenskins, inclusief:

  • Baron of Hell Heavy Cannon-wapenskin
  • Cacodemon Rocket Launcher-wapenskin
  • 3 uitrustingsleutels
  • 1 wapensleutel
  • 80 kristallen

Schiet en ren in arcadestijl

Ontketen de krachten van de Mini Slayer en slacht duizenden demonen af in deze schattige, gewelddadige en intense topdown-shooter. Bewapen jezelf met legendarische wapens, verbeterde uitrusting en krachtige vaardigheden terwijl je op pure reflexen schiet en ontwijkt. Glory kill je een weg door hordes demonen.


Merchandise koop je bij:

Back to the toys

Zavvi

Cartoon Partner

GeekTech

Roguelite uitdaging

Als je ten onder gaat in de strijd, sta dan weer op en stort je weer in het gevecht door in level omhoog te gaan, je wapens en uitrusting te upgraden en nieuwe combinaties van vaardigheden te vinden om de hordes demonen te verpletteren en vernietigen.

Geanimeerd DOOM-universum

Beleef het originele en gloednieuwe ‘geanimeerde DOOM-universum’, een andere realiteit van het DOOM-universum geïnspireerd op de verzamelpoppen van DOOM Eternal. Schattige gore en geweld wacht je in een eindeloze oorlog tegen de hel en zijn demonen.

Voor Slayers Club-leden

Slayers Club-leden ontvangen een exclusieve Mini Slayer-skin in clubthema in Mighty DOOM bij de release van de game. Spelers moeten inloggen in de game en eenmalig verbinding maken met hun Bethesda.net/Slayers Club-account om het item te ontvangen.

Bekijk de trailer van Mighty Doom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *