Agenda: Star Wars-evenement Echo Base Charity Con

Datum: 27-5-2023 tot en met 27-5-2023

Locatie: Pathé Amsterdam Noord
Adres: Buikslotermeerplein 2003, Amsterdam (Route)

Prijs: vanaf 12.50 euro

Stichting Echo Base kondigt met trots de zesde editie aan van hét Star Wars-evenement in de Benelux. Op zaterdag 27 mei 2023 wordt Pathé Amsterdam Noord omgetoverd tot een waar walhalla voor Star Wars-liefhebbers van alle leeftijden. De netto-opbrengst wordt gedoneerd aan Make-A-Wish Nederland. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.echobasecon.nl.

Meer weten? Star Wars-evenement Echo Base Charity Con


Merchandise, veiling en Star Wars cosplayers

Naast een enorm aanbod merchandise (speelgoed, posters, T-shirts, boeken etc.) en een veiling met unieke Star Wars-stukken ten behoeve van Make-A-Wish Nederland, zijn er ook vele Star Wars-cosplayers aanwezig en rijden bekende robots zoals R2-D2 rond. Tijdens de panels die gedurende de dag plaatsvinden kom je meer te weten over het maken van de films en tv-series van de mensen die eraan hebben meegewerkt.


Merchandise koop je bij:

Back to the toys

Zavvi

Cartoon Partner

GeekTech

Acteurs uit Star Wars films aanwezig

Bonnie Piesse in Obi Wan Kenobi

Verschillende acteurs uit de Star Wars-films en series zijn aanwezig om handtekeningen uit te delen, mee op de foto te gaan en te vertellen over hun ervaringen tijdens de panels.

De Amerikaanse acteur Brendan Wayne (kleinzoon van de legendarische westernlegende John Wayne) is vanaf 1 maart te zien op Disney+ in het derde seizoen van de succesvolle Star Wars-serie The Mandalorian. Hierin speelthij samen met Pedro Pascal en stuntman Lateef Crowder opnieuw de rol van het titelpersonage, de Mandalorian Din Djarin. Wayne is voor het eerst aanwezig op een evenement buiten de Verenigde Staten.

De Ierse acteur Dermot Crowley is naast zijn rol als generaal Crix Madine in Star Wars Episode VI: Return of the Jedi waarschijnlijk het meest bekend als DSU Martin Schenk, de baas van Luther (Idris Elba) in de veelgeprezen gelijknamige serie. Crowley speelt deze rol opnieuw in de speelfilm Luther: The Fallen Sun, die vanaf 10 maart te zien is op Netflix. Crowley is voor het eerst sinds 2002 weer in Nederland te gast op een conventie. 

Eerder maakte Echo Base Con al bekend dat de Australische actrice Bonnie Piesse uit Attack of the ClonesRevenge of the Sith en de recente Disney+-serie Obi-Wan Kenobi aanwezig is op Echo Base Charity Con.

Ook aan de jeugdige bezoekers is gedacht: zo kunnen kinderen leren vechten met een lightsaber, samen Star Wars-spellen spelen, een Star Wars LEGO-bouwwerk maken of geschminkt worden als hun favoriete Star Wars-figuur. Het maakt Echo Base Charity Con tot een fantastisch evenement voor de hele familie.

Prijs dagkaart Echo Base Charity Con

Dagkaarten kosten €22,50 voor bezoekers vanaf 12 jaar en €12,50 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een betalende volwassene.


Merchandise koop je bij:

Back to the toys

Zavvi

Cartoon Partner

GeekTech

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *