Agenda: Festival TREK bezoekt acht stadsparken

Datum: 11-5-2023 tot en met 10-9-2023

Adres: Nederland (Route)

Komend festivalseizoen zal Festival TREK neerstrijken in acht stadsparken in Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Nijmegen, Tilburg, Amsterdam, Den Bosch en Den Haag. De parken worden – naar inmiddels vertrouwd recept – een weekend lang omgetoverd tot een gezellig Bourgondisch dorp met de beste foodtrucks en diverse bars. Zo staan er op het festivalterrein een Gemeentehuis, theatertent en verschillende kermisklassiekers. Het brede aanbod entertainment bestaat uit acts en optredens van theatermakers, kleinkunstenaars en regionaal muzikaal talent. ’s Avonds kunnen bezoekers zich uitleven bij de Silent Disco. Een DJ zorgt er met de grootste hits van vroeger voor, dat de dag dansend wordt afgesloten. Van donderdag 11 mei tot en met zondag 10 september reist het grootste food festival van Nederland kriskras door het land. Festival TREK is gratis toegankelijk en geschikt voor jong en oud.

Meer weten? Festival TREK


Festival TREK blijft vernieuwen

Elk jaar worden er elementen aan het festivalterrein toegevoegd. Zo is er komend seizoen een gezellige ‘Sangria & Bubbels Bar’. Hier kun je Mediterraans genieten van verschillende soorten Sangria en sprankelende mousserende wijnen, dit in combinatie met een heerlijke oester en/of Spaanse bite.

In de stadsparken zijn tevens een groots wijnterras, een Biergarten en een cocktailbar aanwezig. Ook staan er verschillende podia voor aanstormend muzikaal talent, met komend seizoen een extra podium vanwege de vele aanmeldingen. De ‘BurgeRmeester van TREK’ verwelkomt de bezoekers, de theaterkaravaan zorgt voor het nodige culturele vermaak en bezoekers die te biecht willen, kunnen terecht bij de priester van het bourgondische dorpje. Ook aan de kleinste bezoekers van TREK is gedacht: zij vermaken zich bij het kindertheater, tijdens een kookworkshop of met het ruime aanbod van oud Hollandse spelletjes.

festival trek programma 2023

Gevarieerd aanbod foodtrucks

Alleen de beste en mooiste foodtrucks komen door de strenge selectie van Festival TREK. Hierbij wordt rekening gehouden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een gevarieerd aanbod, met voldoende keuze voor vegetariërs en veganisten. Geniet van de lekkerste traditionele festivalburgers, goedgevulde bowls, ovenheerlijke pizza’s of perfect gegaard vlees; voor elk wat wils.

Over Festival TREK

Festival TREK staat garant voor een intieme sfeer, lekker eten en drinken én verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunstenaars en muzikaal talent. Het festival is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers eenmalig een bijdrage van € 2,95 voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival TREK glas, waarna het bij iedere volgende bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ (schoongespoeld) exemplaar. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

Festival TREK 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *