Familiefilm: De Magie van Valentijn

Op 2 februari 2023 ging de (korte) familiefilm ‘De Magie van Valentijn’ in première in Tuschinski te Amsterdam. Vanaf dat moment kun je De Magie van Valentijn gratis online bekijken. Pianist en componist Iris Hond en zangeres LAKSHMI schreven samen de titelsong ‘Sterker Aan Jouw Zij’ voor deze film.

magie van valentijn

Op 2 februari 2023 gaat de (korte) familiefilm ‘De Magie van Valentijn’ in première in Tuschinski te Amsterdam en is vanaf dat moment online te bekijken. Pianist en componist Iris Hond en zangeres LAKSHMI schreven samen de titelsong ‘Sterker Aan Jouw Zij’ voor deze film. 

Voor deze film sloegen Iris Hond en LAKSHMI de handen ineen. Nadat we elkaar ontmoet hadden tijdens de Avond van de Filmmuziek, schreven we samen dit nummer voor de film. Ons contact ontstond heel natuurlijk en zo ging het schrijfproces ook. De film gaat over liefde in de breedste zin van het woord, tussen vrienden, ouders, kinderen en familie. Over vergeven en weer sterker naar elkaar toe groeien. Voor ons beide is liefde het gevoel dat je niet alleen bent, dat je jezelf kan herkennen in anderen waardoor je je minder eenzaam voelt. We hadden allebei hetzelfde dromerige gevoel bij deze film en binnen een middag ontstond dit nummer, aldus LAKSHMI en Iris Hond. 

De film is een productie van Nachtzon Media i.s.m. Stichting Het Grote Verhaal. Eerder brachten zij de serie ‘Het Geheim van Sint Maarten’ met o.a. André Dongelmans, Ferdi Stofmeel, Rachel Rosier en Joshua Nolet uit. Deze familieserie werd in slechts twee maanden ruim 800.000 keer gestreamd. 

In deze nieuwe film wordt het oorspronkelijke verhaal achter Valentijnsdag op een originele manier verteld. Otis (Delano Watchman) loopt van huis weg na een ruzie met zijn ouders (Ricky Koole en Klaas van Kruistum). Al zwervend door het bos komt hij Valentijn (Birgit Schuurman) tegen. Zij neemt Otis mee in haar magische wereld en probeert hem te overtuigen om weer terug te gaan naar zijn ouders. Een kwetsbaar en intieme film over de liefde, maar vooral over het weer goed maken als je ruzie hebt gehad.

de magie van valentijn 2

Films koop je online bij:

BOL.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *