Trading Card Game Disney Lorcana: The First Chapter

Ravensburger heeft bekend gemaakt dat de release van de eerste set van het collectible trading card game (TCG) Disney Lorcana zal zijn in augustus 2023. Disney Lorcana: The First Chapter zal bestaan uit een reeks producten en accessoires met geheel nieuwe, originele illustraties van geliefde Disneyfiguren – perfect voor beginnende en ervaren TCG-spelers, Disneyfans en verzamelaars.

In de Benelux zal Disney Lorcana: The First Chapter eerst in gespecialiseerde spellenwinkels worden gelanceerd op 18 augustus, ondersteund door een stevig organised play-programma, en in de speelgoed detailhandel op 1 september.

Speelgoed koop je bij:

BOL.com

Disney Lorcana Starter Decks

Over Disney Lorcana: The First Chapter

Disney Lorcana: The First Chapter bevat meer dan 200 speelkaarten die verzameld kunnen worden met drie starter decks, een gift set, booster packs en de “Illumineer’s Trove”. Om spelers nog meer onder te dompelen in de wereld van Disney Lorcana, zullen er bij de lancering ook thematische speelmatten, kaarthoezen, kaartendozen en kaartenportfolio’s beschikbaar zijn.

Starter decks bieden een evenwichtig en direct speelbaar game deck. Spelers kunnen kiezen uit drie verschillende opties die ieder een specifieke lijst van 60 kaarten in twee van de zes “inkten” bevat – Amber and Amethist, Emerald and Ruby of Steel and Sapphire. Starter decks bevatten ook een booster pack en speelfiches. Een booster pack bestaat uit 12 willekeurige kaarten, waarvan één foliekaart en twee kaarten met een zeldzaamheid van zeldzaam, super zeldzaam of legendary.

Disney Lorcana 2

Illumineer’s Trove

De Illumineer’s Trove zal de ultieme introductie voor Disney Lorcana: The First Chapter zijn. Het bevat acht booster packs, twee deck verpakkingen en een spelershandleiding, allemaal in een thematische opbergdoos. De gift set bevat Mulan – Imperial Soldier en Hades – King of Olympus. Het bevat twee verzamelbare oversized foliekaarten, twee foliekaarten, vier boosters en speelfiches.

Disney Lorcana Illumineers Trove

Lancering

Disney Lorcana: The First Chapter zal worden gelanceerd in de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Oostenrijk en de Benelux. Afhankelijk van de markt zal Disney Lorcana: The First Chapter beschikbaar zijn in het Engels, Frans en/of Duits. Volgende sets van Disney Lorcana komen uit in december, maart, juni en september.

Speelgoed koop je bij:

BOL.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *